PubGalaxy отбеляза втората си годишнина с повече от 250 клиенти и над 1000 менажирани уеб сайта

декември 28, 2015

Две години след създаването на PubGalaxy, ние празнуваме ключовите постижения от извървяният до тук път.

success

2015 г. бе много успешна за растежа на нашия бизнес. PubGalaxy отчете 800% ръст в менажираното рекламно пространство на нови и настоящи клиенти от различни бизнес категории и географски локации по света.

Нещо повече, скорошно проучване направено с наши клиенти отчете 88% ниво на цялостно удовлетворение от предоставяните от нас услуги. Показахме чудесни резултати в ключови показатели като 85% задоволство от качеството на показаните реклами, 90% одобрение на цялостното представяне на платформата PubGalaxy (приходите, които нашите клиенти генерират чрез нас) и 100% удовлетворение от обслужването на личния акаунт мениджър.

Растящото портфолио от клиенти, които управляваме, е доста разнообразно и включва както блогове и нишови сайтове като OneGreenPlanet.org, HomeTalk.com и IheartDogs.com така и световно известни сайтове като VentureBeat.com, TechSpot.com, WhatIsMyIP.com и други.

Бизнесът ни расте, но концепцията на PubGalaxy остава непроменена – да създаваме персонализирано решение за всеки клиент, използвайки широкия набор от партньори рекламодатели в комбинация със задълбочен анализ на резултатите и базираната на това оптимизиция. Вярваме че именно тясната връзка с клиентите е ключова за успеха ни, защото ние не само им помагаме да увеличат печалбите си в краткосрочено план, но се превръщаме в безценен съветник при изграждането на дългосрочни стратегии, които са в унисон с техните цели и нужди, както и с предизвикателствата на вечно-променящата се рекламна индустрия.

pg-team

Настоящият ни екип се състои от над 50 души, и включва специалисти от отдели Account Management, Ad Operations, Data Analysis, Business Development и други, които се грижат постигнатите резултати да отговарят на високите очаквания на нашите партньори.

Какво предстои? Разширяване на портфолиото ни от услуги през 2016, но повече подробности за това – през новата година!