Тайтън Гейт подкрепи благотворителния фестивал „Усмихни се, Карин дом“

септември 19, 2017

Тази година 16 и 17 септември бяха по-специални и вълнуващи: на тези дати се състоя семейният фестивал „Усмихни се, Карин дом“, който беше възможен и благодарение на Тайтън Гейт. Събитието се отличава с благородната си кауза – подкрепа на децата със специални потребности от дома. Слънчевият уикенд премина неусетно с много забавления, игри, танци, разнообразни работилници и образователни лекции в приказно-преобразеният двор на Карин дом в Морската градина на град Варна.

Пресиян Каракостов, основател и изпълнителен директор на Тайтън Гейт, получава свидетелство за спонсорство на "Усмихни се, Карин дом"

Пресиян Каракостов, основател и изпълнителен директор на Тайтън Гейт, получава свидетелство за спонсорство на „Усмихни се, Карин дом“

Ние, от Тайтън Гейт, вярваме в благородната кауза на Карин дом и смятаме, че семействата с деца със специални потребности трябва да има къде да получават професионалната подкрепа, от която се нуждаят. Не по-малко важна е и помощта на всички нас за успешната им интеграция като пълноценни членове на нашето общество.

Карин Дом е организация с водеща роля в предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства. През годините Карин дом се развива и израства като терапевтичен център за деца със специални потребности, в който работят висококвалифицирани специалисти: кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, специални педагози, социални работници. Годишно Карин дом подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалиста.