Тайтън Гейт е сред най-бързо растящите технологични компании в Централна Европа!

октомври 13, 2017

Българската Тайтън Гейт е една от най-бързо растящите технологични компании, според престижната класация на Deloitte Technology Fast 50 за Централна Европа. С ръст на приходите от 802% за последните 4 години, Тайтън Гейт заема 16-о място в общата класация, както и второ място в категория Big 5 за големи компании.

Класацията Technology Fast 50 за Централна Европа се организира за 18-а поредна година от Deloitte и демонстрира успехите на компаниите от региона. Тя се изготвя въз основа на процентния ръст на приходите им от последните четири финансови години и включва 50-те най-бързо растящи компании. Категорията „Big 5” е обособена за по-големите компании, които продължават да демонстрират изключително бързи темпове на ръст.

Разгледайте класацията в сайта на Deloitte (на английски) или прочетете за нея в статията на Капитал.

„Винаги сме търсили отлични резултати в работата си. Всъщност нашата цел е да надминем това ниво. Искаме нашите продукти да създават добавена стойност за клиентите и да им предоставяме услугите си  по най-добрия възможен начин. Именно това е и в основата на нашата мисия – да предлагаме интернет продукти и услуги с висока добавена стойност,“ сподели основателят и изпълнителен директор на Тайтън Гейт, г-н Пресиян Каракостов.

Благодарение на изключително успешното развитие на платформата за монетизация на рекламно пространство – PubGalaxy, от създаването й в края на 2013 г. досега, Тайтън Гейт успя да достигне ръст на приходите от цели 802 % за последните 4 години. Това отреди на компанията 16-о място в общата класация, както и второ сред категорията за големи компании – Big 5. Благодарим на всички колеги, клиенти и партньори, допринесли за това постижение и ще се радваме да бъдем заедно по пътя на успеха и занапред!